Чому у Вінниці з 2012-го року і досьогодні працюють зали ігрових автоматів, збираючи великі прибутки? Чому валютники спокійно міняють і продають валюту на базарах? Корупція як процвітала, так і процвітає. А державні органи бездіяльні, “ялові” і ніяк не можуть змінити ганебну ситуацію… Чому, врешті-решт, VIP-персони жирують і радіють життю, а основна маса вінничан — втім, як і всіх українців! – змушена рахувати копійки і “сосати лапу”?

З цими та багатьма іншими питаннями 5 вересня до обласного управління ДФС звернулись члени ГО “Софія по сприянню у боротьбі з корупцією” – голова ГО Валерій Денисов і Валерій Козяк.

– Наша служба виконує ті функції, які дозволені їй законом! А от боротьбою з корупцією займаються НАБУ, НАЗК, САП та ін. Якщо у громадських організацій є конкретні факти порушень, що стосуються нашої компетенції, — будь ласка, звертайтесь, будемо працювати! – наголосив Олег Мартинюк, в. о. начальника головного управління ДФС у Вінницькій області.

Але чому цього разу не відбувся плідний діалог між громадськими активістами і обласними податківцями? Подробиці читайте у “33-му каналі”.