Нагадуємо, що у липні цього року виповнились четверті роковини з дня загибелі мужнього офіцера спецпризначення на полі бою…

– Я придбав собі наручний годинник. Модель «Супутник». Російською мовою «Спутник». Схожий позивний був у мого сина – полковника кіровоградського полку спецпризначення — «Путник». І ось у світлу пам’ять Юри я захотів, аби на годиннику теж був такий напис. Аби я відчував, що Юра завжди зі мною… Тому звернувся до майстрів з ремонту та обслуговування годинників. Втім, вони мені відмовляли, мовляв, це неможливо і так далі… І ось, перебуваючи у Вінниці у справах, зайшов ще до одного майстра з ремонту годинників. Його офіс знаходиться неподалік «Універмагу». Пояснив, хто я, звідки, що хочу зробити. Цей майстер без вагань пішов мені назустріч. А щойно дізнався, що я батько загиблого Героя України, то пообіцяв допомогти… Він відразу без зайвих слів, викарбував напис, замінивши першу літеру… А ще замінив батарейку, подивився механізм, бо він вже дещо почав барахлити! Коли ж я спитав у майстра, скільки грошей коштує робота і так далі, він сказав — все нормально, не переймайтесь цим! Сказав лише, що його звати Вадим Віталійович. Дуже скромна, але чудова людина! Золоті руки!

Ось так от мій син Юра завжди зі мною. Нині й на моєму годиннику! Я дуже вдячний майстру Вадиму Віталійовичу за небайдужість, доброту та людяність, щирість і професіоналізм! Хай у вас, ваших рідних і близьких завжди буде все добре!

Фото Сергія ХІМІЧА