Колишня тренерка “Зважених та щасливих” Аніта Луценко та жмеринський хореограф Олександр Прохоров – без сумніву, одна з найсильніших пар проекту «Танці з зірками».

– Це взагалі за правилами, коли два професійних танцівника в одній команді танцюють?  Це ви, Аніта, за два тижні так розтанцювався? – запитував співак  Monatik після бездоганного аргентинського танго, виконаного парою в другому ефірі.

Незважаючи на високий клас підготовки, Аніта і Олександр отримують від суддів оцінки злегка вище середнього. Втім, це їх зовсім не засмучує. Про це вони розповіли під час інтерв’ю одному із найпопулярніших глянців країни.

Судді «Танців із зірками» оцінюють наші виступи не найвищими оцінками, бо це вони нас так  дратують і розпалюють  бажання змінюватися ще більше. Критику сприймаємо добре.  Вона призводить до руху вперед і розкопування своїх тарганів. Спочатку, звичайно, ображає, але подумавши годину, все проходить, – розповіла Аніта. – . Олександр Прохоров чудовий партнер. Він міцно тримає. Він молодий, у нього шикарне тіло! Мені з ним дуже комфортно навіть сваритися. Він професіонал в танцях. Ми навчилися насолоджуватися процесом танцю, репетицій, бути з партнером заодно!

Віталіна Володимирова