Історія становлення ВТЕІ – це нелегкий шлях від провінційного закладу освіти до сучасного потужного професійного дієздатного до інтеграції з європейським освітнім співтовариством здобувачів вищої освіти, який по праву є одним із лідерів Вінницьких вишів за рейтингом популярності та авторитетності серед абітурієнтів.

Навчальний заклад пропонує здобувачам вищої освіти 29 бакалаврських та магістерських освітніх програм в межах 15 спеціальностей і є одним із провідних підрозділів Київського національного торговельно-економічного університету.

Сьогодні ВТЕІ КНТЕУ – це команда професіоналів, знаних вчених педагогів, це навчання за новітніми методиками у власних аудиторіях із найсучаснішим обладнанням, це 4000-ий колектив студентів з розвинутим самоврядуванням, з широкими можливостями для наукової, культурно-мистецької, спортивної діяльності.

Професіоналізм , порядність, прозорість – три основних критерії, на яких базується діяльність ВТЕІ.

У зв’язку з відзначенням 50-літнього ювілею, 18 вересня 2018 року відбудуться урочисті заходи , в яких братимуть участь керівництво КНТЕУ, керівництво області та міста, почесні гості, випускники вишу.

10.00 – підписання Договору про співробітництво з Вінницьким міським судом (вул. Соборна, 87, навчальний корпус №1, ауд.17).

11.00 – встановлення символічного знаку мудрості та знань – монументу сови, (вул. Соборна, 87, площа перед навчальним корпусом).

11.10 – відкриття нового корпусу ВТЕІ КНТЕУ за адресою: м. Вінниця, вул. Театральна, 21.

12.00 – урочисте зібрання у Вінницькому академічному музично-драматичному театрі ім. М. Садовського.

Девіз КНТЕУ – Працюємо для нинішнього і майбутнього поколінь.

Запрошуємо на свято!