Поки примєр-міністр України Володимир Гройсман з дружиною радував пересічних Вінниччан своєю присутністю в день міста, вінницька еліта святкувала весілля старшого сина Олега Караванського у столиці.

Саме в день народження найкомфортнішого міста України Вінниці, Юлія та Олег Караванські, відомі бізнесмени з Шаргорода, які нині живуть у столиці, одружили старшого сина Ігора. Від першого шлюбу батька на вінничанці Катерині. Молодята зустрічалися близько п’яти років і дівчина дуже схожа на другу дружину батька Юлію.

Перший день весілля пройшов в унікальному ресторанному комплексі The Grand Place у місті Києві, що знаходиться на мальовничому березі Дніпра, коло статусного яхт-клубу “Оболоні”. https://goo.gl/CXn75X Другий — у не менш елітному закладі “Веранда на Дніпрі”.

Як зазначила на своїй сторінці весільний організатор, керівник в Wedding Empire agency Юлия Солодченко, весілля організовувалося на 200 чоловік. Але присутні гості повідомили, що людей було близько 170. На кожному столі стояла композиція із живих квітів у білозелених тонах. На березі Дніпра організатори створили чудову весільну локацію із квіткових арок . Фото на фоні цієї краси залюбки викладали відомі вінничанки у соцмережах.

Гостей розважали Катерина Осадча з чоловіком Юрієм Горбуновим, гонорар кожного сягає близько 5000$, в залежності від оказії. А на сцені витанцьовувала Настя Каменских з її новою програмою NK (цінник близько 10 000$).

За словами наближених людей, на таке весілля, де тільки оформлення квітами сягало близько 20 000$, було б соромно у конверт покласти “соточку долларів”, але для таких статусних батьків, напевне головне не подарунок.

Весілля було справді шикарне та європейське, усі гості та й самі молодята Катерина та Ігор були дуже задоволені. А нам залишається лише привітати нову сімейну пару і побажати їм довгих років щасливого життя.

Віктор Грачов

View this post on Instagram

?? @karavanskiy ? @yakimova1 ?? #magicpark_wedding

A post shared by Anastasiia (@kozhuhovska) on

View this post on Instagram

?

A post shared by Anastasiia (@kozhuhovska) on

View this post on Instagram

??? ? @karavanskiy @yakimova1

A post shared by Dana (@daniela_dan_) on

View this post on Instagram

????? #wedding #party

A post shared by Valeriya Bartsos (@valeriya_bart) on

View this post on Instagram

У друга на свадьбе ??

A post shared by Руслан Гасимов (@ruslan_gasimov14) on

View this post on Instagram

#magicparc_wedding ?

A post shared by Солодченко Юлия (@solodchenko_juliya) on

View this post on Instagram

? @alexandrocheretny

A post shared by Victoria (@shbnv_v) on