Трагедія сталась у селі Медвеже Вушко Вінницького району ще кілька тижнів тому, але її подробиці спливли лише тепер.

До місцевих правоохоронців звернувся 36-річний Андрій Кирницький і повідомив про те, що вранці знайшов мертвою свою дружину Олену. На місце події негайно вирушила слідчо-оперативна група. При огляді тіла, за словами поліцейських, вони не виявили слідів насильницької смерті.

– Втім, після розтину вдалося з’ясувати, що жінка померла в результаті механічної асфіксії, тобто удушення. Зрештою, чоловік розповів, що напередодні він займався із дружиною коханням і «перестарався» зі своєю пристрастю, – повідомили нам джерела у правоохоронних органах. А щодо асфіксії, то нічого не пам’ятав, бо був нетверезим. Мовляв, це все випадково і він не мав жодного умислу позбавити жінку життя. Нині відкрито кримінальне провадження за фактом умисного вбивства. В подальшому справу можуть перекваліфікувати. Чоловіка забрали до СІЗО. Слідство триває….

Сусіди, рідні та друзі вбитої Олени шоковані, проте випадку не дивуються. Кажуть, що чоловік мав жорстокий характер і не раз ображав кохану на очах 11-річного сина.

– Вони 15 років одружені. На вигляд гарна та порядна пара. Жили у добротній хаті, їздили на відпочинок, чоловік тримав землю, – кажуть сусіди подружжя. — Але насправді скільки жінка від чоловіка натерпілась. Андрію до вподоби був жорстокий секс, тому коли кохана відмовляла в інтимі, він її гвалтував. Аби нічого не пам’ятала, підсипав транквілізатори та підливав спиртне. Олена не раз скаржилась подругам, що її після таких знущань болить тіло. Скоріш за все, цього разу Андрій перестарався зі своєю силою. Бо вранці він набрав маму загиблої та заявив, що дружина мертва. Та прибігла на місце, а Олена була накрита ковдрою. Впевнені, це було навмисне вбивство. Винуватець має бути покараний!

Віталіна Володимирова