За законами жанру усі курортні романи мають закінчуватися. Зазвичай саме жінки переживають ці стосунки більш емоційно і потім довго не можуть змиритися з сірою буденністю.

Чоловіки мали б «хворіти» легше, без загострень, адже вони так бояться втратити все нажите роками, як от квартиру зі зручним диваном, дружину-домогосподарку. Принаймні я так думала до недавнього часу. А сталося навпаки…

Рік тому відправила свого чоловіка до Карпат на лікувальні мінеральні води, бо останнім часом у нього виникли проблеми зі здоров’ям. Повернувся він якийсь дивний. Ніби підмінили його. Через кілька місяців знову почав збиратися на той же курорт. Сказав, що так йому лікар порадив. А звідти він більше не повернувся. На дзвінки не відповідав, просто зник.

Вже згодом дізналася я, що він зустрів на тому злощасному курорті якусь свою давню знайому, от і закрутилося в них… На заваді не стало нічого, навіть 25 разом прожитих років, протягом котрих нас вважали зразковою сімейною парою. Розлучення оформили у день, коли народилася наша онука. Ось така історія. Все колись закінчується. Тому робіть висновки.

Інна,
постійна читачка