Ми ще раз попереджаємо: «Куріння вбиває!!!»

Нехай світла память про таку красиву і молоду людину допоможе вам цінувати єдине Життя.

Майстер високого лікарського мистецтва, нагороджений п’ятьма духовними орденами, в корені змінює загальний підхід до подолання куріння. Це гармонійна єдність сучасної медицини, високого лікарського мистецтва і віри у вище «Я». Нова авторська рубрика Олександра Овсянюка «STOP – Куріння!!!» – це війна зі смертельною епідемією токсикоманії. Отже, слово надається нашому лікарю-земляку.

– Доброго вам здоров’я! Яке це чудове і мудре привітання! Що посієш, те й пожнеш.

Дорогі завзяті курці! Навіть на цих сторінках наші зустрічі викликають жвавий інтерес, тому що комусь приносять спасіння, здоров’я, життя. Якби люди кидали курити або пиячити самостійно, вони б до нас не зверталися. Однак проблема притискає та життя змушує… І чим скоріше, тим краще.

Для наших установок є ще одна причина. Пацієнтам не завжди допомагають інші методи і фахівці. Не випадково в Вінницю їдуть здалеку, з останньою надією. І це факт, з яким не можна не рахуватися. Але я не вважаю себе феноменом. Ми – єдина команда переможців. Це наше законне право.

«Свобода без коду» – найсильніша альтернатива кодуванню! Новий професійний і духовний рівень – допомога для всіх. Адже людина вже закодована на наркотичну отруту, наче автоматичний робот. Мета лише одна: «Не кодувати  – розкодувати!!!»

Однак, індивідуальний прийом фахівця – крайній захід. Іноді тут ефективні навіть прості, наочні та життєві приклади. Минулого разу я звернув вашу увагу, як великий воротар українського та світового футболу Лев Яшин продовжував палити навіть після ампутації ноги. Саме постійне куріння викликало облітеруючий ендартеріїт і гангрену нижніх кінцівок. Проте, зовсім хвора людина стала курити ще більше і померла від раку легенів. Чому не врятували? А він хотів? Силою милим не будеш!

Сьогодні ми продовжуємо вчитися на чужих помилках. Знаменита актриса театру і кіно Анна Самохіна померла від раку шлунка. Люди говорили, що вона не могла жити без куріння. Сигарети можна побачити на її могилі на Смоленському кладовищі, особливо, в поминальні дні. Їх залишають численні шанувальники цієї красивої жінки, які знали про те, що вона курила до останнього дня.

Даю установку на спасіння! Куріння – це три тисячі отрут. І ще один радіаційний Чорнобиль під власним носом. Нещодавно мені повідомили, наче деякі виробники додають в тютюн щурячу отруту і формалін для концерваціі трупів. Так і вогонь швидко не згасає, і отрута легше в організм проникає.

КИДАЙТЕ ПАЛИТИ НЕГАЙНО

Дорогі завзяті курці! Зараз вам дається поштовх, який допоможе не впасти, а піднятися. Багато хто з вас вже кидає курити прямо зараз. Кому цього поштовху недостатньо – я допоможу один на один. Мене часто запитують: «Яким методом Ви користуєтеся?». Я володію будь-якими методами, в тому числі і своїми власними.  Але для цього потрібно побачити конкретну людини.  Тільки тоді я вирішую, кому і як допомогти.

Справа не тільки в методах – це особливий дар.  «Свобода без коду» – це глибоке знання самого потаємного. Мені чудово допомагає талановитий магістр психології, мій рідний син Овсянюк Андрій Олександрович. Ми єдина переможців. Не можете без другої сигарети – повністю закінчимо з першою!

Якщо ми повністю усуваємо алкогольну залежність, то допоможемо і тут. Попереднє утримання від куріння для мене зовсім не обов’язкове. Навіть можете викурити перед кабінетом вашу останню сигарету. А потім все однозначно: «Не курю – і не тягне».

Або кидайте палити самостійно. Негайно! Якщо ви серйозно задумалися над моїм словом, фундамент вже закладений. А ви вже задумалися?  Вперед!!!

МОЯ ОСОБИСТА ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ

Деяким «філософам» властиво щось базікати, змішувати в одну купу все справжнє і не справжнє. Вони навішують якісь ярлики на інших, але самі не вилікували жодного хворого. Ліс рубають – тріски летять. Ні собі – ні людям. Але ми відповідаємо тільки за нашу роботу. Люди самі вирішують, до кого слід звертатися, а до кого – ні. Я в наркології, як лікар, вже рівно 33 роки. Це вже покликання і життя.

Гарантія – наше добре ім’я і ваш позитивний результат. Прийшли, поклали на стіл сірники і сигарети – і забули! В іншому випадку ми готові надати матеріальну допомогу для пошуку кращого лікаря. У нас до цього справа не доходить. Вдячні пацієнти щиро ненавидять куріння, яке вбиває. Натомість вони починають любити своє здоров’я і життя, як безцінний дар!

ВАША ОСОБИСТА ПЕРЕМОГА

Звернення до спеціаліста – це крайній захід. Адже у вас є ще власна сила волі і жива справжня віра в своє вище «Я». Подивіться пильним поглядом вгору – киньте і роздушіть прокляту сигарету. Не залишайте після себе мерзотне сміття. Підніміть це лайно в пакет, три рази сплюньте – і на смердючий смітник! І йдіть без оглядки тільки вперед!

Нехай ваш смітник хвороби та смерті перетвориться на квітник здоров’я і життя. Саме так мене вчила рідна мати моя. Це символ перемоги.

Кидайте курити, щоб не впасти, а піднятися. Зробіть це самі. Не можете – допоможемо! Нас знають і поважають саме за це. Які ще тут можуть бути гарантії?

Анна Самохіна вважала, що їй ніхто не допоможе. Ми вважаємо, що вона вчасно не звільнилась сама. А потім – просто не знайшла свого лікаря. Зробіть це негайно. Перемога за нами!

Вінниця. «Свобода без кода». 0432 57 85 10;  0432 57 17 34;  098 281 58 23.