Привітати колектив ПрАТ «Вінницький завод МАЯК» із поважним ювілеєм завітали голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій та заступник міського голови Вінниці Владислав Скальський.

– 1968-й рік для Вінниці став історичною датою. Адже з появою наказу про створення заводу радіотехнічної апаратури наше місто і область зробили новий крок. Тоді Вінниччина, будучи історично аграрною областю, диверсифікувала свою економіку і стала на шлях промислового розвитку, — відзначив Валерій Коровій. — Велика шана і подяка керівництву і колективу заводу! Незважаючи на непрості часи, які переживала і, в певній мірі, сьогодні переживає наша держава, ви зберегли і розвинули підприємство і зуміли «підкорити» європейських споживачів!

Владислав Скальський наголосив, що нині торгову марку «Термія» знають і поважають на вітчизняних і міжнародних ринках. У 2017-му в країни ЄС було поставлено товарів на майже 1 млн євро, що на 45% більше в порівнянні з минулорічними показниками. Керівництво області і міста, керівники заводу, профспілкові лідери, партнери нагородили колектив заводу.