Придбати комерційне авто, обладнання чи сільськогосподарську техніку в лізинг стало ще простіше з новою технологією ПриватБанку. А аграрні підприємства в разі купівлі в кредит агротехніки або сільгоспобладнання можуть автоматично одержати державні компенсації.

«Для сільгоспвиробників передбачено декілька державних програм компенсацій: це і відшкодування частини вартості вітчизняної техніки, це компенсації відсотків за кредитами для невеликих фермерів (до 500 га) та підприємств галузі тваринництва, причому компенсації поширюються й на закупівлю імпортної техніки чи обладнання.

Оскільки ПриватБанк працює навіть у невеликих містах і селах, кожен фермер зможе отримати фінансування та взяти участь у програмах державної компенсації без відриву від польових робіт», — розказала Галина Добровольська, керівник напрямку МСБ ВФ ПриватБанку.

Умови кредитування:

Строк — до 5 років за ставками від пільгових 0,01% за партнерськими програмами до стандартних 19% річних.

Розмір — від 500 тисяч до 15 мільйонів із початковим внеском від 25%.

Індивідуальний графік погашення заборгованості — для представників сезонного бізнесу.

Компенсація за державними програмами — від 25% до 40% вартості техніки чи обладнання українського виробництва; для фермерів, які обробляють до 500 га землі —  компенсація відсотків за кредитами, за умовами яких позичальник сплачує ставку від 1% річних.

Термін схвалення заявки про кредитування — 10 хвилин.

Детальніше про програми компенсацій для агробізнесу можна дізнатися у будь-якому відділенні ПриватБанку, на сайтах:

agro.pb.ua та lizing.pb.ua

Ліцензія НБУ №22 від 05.10.2011 р.