Того дощового ранку він прийшов до її будинку на Матроса Кошки із букетом квітів та цілим оркестром. Для милої та єдиної грали пісню відомої співачки Adele «Hello». Кажуть, що таким чином романтик хотів освідчитись… Вражені вчинком вінничани встигли його зняти на відео та розмістити у соцмережі.

– Спочатку ми подумали, що це Вінниця святкує іменини, але коли глянули у вікно — були вражені. Під дощем стояли оркестр та хлопець, який помітно нервував, ходив туди-сюди… Не знав, як йому краще тримати букет, встиг випалити не одну цигарку, — розповіла вінничанка Юлія Парова. — А ми, наче в тому кіно, були прикуті до балконів із надією побачити, що ж буде далі. Втім, дівчина до кавалера та музикантів так і не вийшла. Вони розійшлись. З’ясувалось, що того дня вінничанка поїхала до Києва по роботі. Така новина засмутила не лише хлопця, а й всіх нас — очевидців. Надіємось, що потім закохані таки зустрілись і дівчина сказала заповітне «так»..

А ми, в свою чергу, просимо молоду пару вінничан відгукнутись до нашої редакції та розповісти історію свого кохання, яка нікого не залишила байдужим у місті….

Валентина Лісова