Свій вільний час присвячує виготовленню унікальних робіт. Їх вона презентувала вінничанам під час святкування Дня міста. Там ми і познайомились.

– Мій чотирирічний синочок ходить до дитячого садочка, тож часто доводиться щось творити руками. Обожнюю декупаж, розписую пляшки та інший посуд. Та найбільше мені до вподоби створення композицій із різних матеріалів,  – каже Ольга. — Над останньою роботою — бібліографічним сімейним показником працювала два тижні. Його присвятила родинам або тим, хто готується до подружнього життя. Із фанери зробила будиночок, дах з обгорток старих книжок, які ми готували до списання. Зверху хатинки розмістила список літератури, яка знаходиться у бібліотеці і прийде на допомогу своїми порадами. Чоловік допоміг усе скрутити. А ось прикрашала будиночок стрічками, мереживом, віконцями з меблевої фурнітури. Котиків, поросят, квіти та інші дрібнички купувала у магазинах, дещо взяла із конструктора, яким грається моя дитина.

Багато робіт Ольга Захарчук подарувала дитячому садочку, друзям та знайомим. А ось брати участь у конкурсах ще не пробувала. Дуже близька майстрині екологічна тематика, тому деякі композиції присвятила їй.

Вікторія Снігур
Фото Олексія Бойка