Минуло літо, залишивши на згадку безліч світлин з моря. Мало не щодня я публікувала в інстаграмі себе на фоні неймовірних пейзажів, навіть не здогадуючись, що цим може хтось скористатися.

Тиждень тому на мою сторінку в соцмережі підписався сумнівний паблік, де висміювали людей, що спали на вулиці, дівчат із поганим смаком, навіть бездомних собак! Видно, що сторінка свіжа, бо підписників мало — близько 250 чоловік. Якось ввечері знайома скидає мені публікацію, від якої у мене вітер по спині.

Мої фото в купальнику розміщені у цьому пабліку із надписом: «Тепер ми викриваємо шльондр Вінниці! Видно, що вона шукає «папіка», щоб той її за айфон «поімєл…»

Я була шокована, в очах сльози та розпач. Не заслужила такого точно. Адже я давно мешкаю окремо від батьків, працюю на двох роботах, щоб ні від них, ні від хлопця не залежати матеріально. Завжди зі смаком та елегантно одягаюсь, не ходжу на дискотеки, це можуть усі мої знайомі підтвердити.

Вже потім я таки з’ясувала, що це мій колишній кавалер постарався, бо має безліч ненависті за те, що його колись покинула. Мене це не образило, бо такою я себе не вважаю, але, погодьтесь, неприємно, коли тебе поливають брудом.

Я і мої друзі поскаржились на сумнівний паблік — і через добу його заблокували. Мені щиро жаль людей, які витрачають свій дорогоцінний час на подібне і живуть зі старими образами та злобою у серці, які їх з’їдають зсередини.

А ви, дівчатка, перед тим як збирати лайки, перевірте, чи всі ваші підписники доброзичливі…

Яна, вінничанка