Ось тільки молодята ще до одруження вирішили, що вони не хочуть букетів у подарунок, котрі зав’януть через день після весілля. Квіти, хоч і гарна, проте зовсім недовготривала радість. Тому у своїх запрошеннях молода пара попрохала гостей дарувати їм дитячі іграшки. Запрошені чемно послухались і надарували понад півсотні різних дитячих іграшок.

– Спільно з моєю коханою дружиною ми вирішили, що вручимо їх діткам, котрі обділені батьківською турботою. Проте не знали, як реалізувати цю нашу задумку. Ми з Анастасією спільно працюємо в одному агрохолдингу: я — агроном, Настя – обліковець на цукровому заводі. Допомогли з реалізацією задуманого наші колеги. У цей час на фірмі був оголошений збір коштів та одягу для благодійної поїздки у дитячий будинок у смт Сутиски. Ми поїхали разом з колегами та особисто змогли вручити вихованцям школи-інтернату наші іграшки, — розповідає Віталій Лукіянчук.

Молодий чоловік каже, що вони з дружиною ніколи не забудуть те особливе відчуття щастя та радості, коли робиш безкорисливий вчинок для інших.

– Діти раділи, дякували, а наші серця сповнились блаженством, що ми вчинили саме так, а не по-іншому, — говорить співрозмовник та обіцяє, що й надалі по можливості буде допомагати тим, хто цього потребує.

Наталя МІЩУК