Кияни швидко вийшло вперед завдяки голу вінничанина Віктора Циганкова. Однак, суперники вже через 10 хвилин відновили рівновагу зусиллями Аничича. Наприкінці першого тайму Денис Гармаш знову вивів Динамо вперед, скориставшись помилкою воротаря гостей. Та все ж кияни не втримали перемогу і пропустили в компенсований до матчу час.

Вже після матчу півзахисник Динамо Віталій Буяльський, який родом із Калинівки, пояснив причини через які команда втратила очки.

– Пропустили, тому що помилилася вся команда після кутового та подачі з правого флангу. Те, що сталося в першому таймі, допущені помилки – можливо, результат самовпевненості. У другій половині гри до 94-ї хвилини все виходило здорово, могли забивати ще. А так сталося, що пропустили, — сказав футболіст.- Забивати не вдалося через брак майстерності. Чому ви нагадуєте лише про погане? А про хороше можна згадати? Про те, що до цього були перемоги? Ми самі знаємо, що, фактично, програли цей поєдинок. Нічия для Динамо — це як поразка.

Додамо, що президент Динамо Ігор Суркіс після гри з Астаною роздумує над тим, аби замінити тренера. Уже є кандидатура Віктора Скрипника – головного тренера ФК “Рига”.

Віталіна Володимирова