Це боротьба за Життя. Я дипломований професіонал, нагороджений духовними орденами. На кожній пачці сигарет начертана гірка правда: «Куріння вбиває!!!». Однак багатьом токсикоманам більше подобається солодка брехня. Але як «вправити хворий мозок» і поставити на своє здорове місце?

Насильно милим не будеш.  Моя методика допомагає людям, які щиро бажають позбутися куріння. Вони не спроможні, або бояться різко кидати цю заразу. Але з темним минулим вже покінчено. Я все розумію і чужими методами не користуюся. Тут всі права захищені. Пропоную плавний і безболісний перехід до здорового життя. І так, ми приступаємо до нашої роботи. Якісне будівництво завжди починається з плану. Отже, Вам потрібен влучний діагноз.

Ваша хвороблива, нав’язлива залежність має три стадії. У першій стадії людина сама може кинути палити, але відкладає спасіння «на завтра». У другій стадії не кожен допоможе — потрібно цінувати цей шанс. Третя стадія – заключний фініш: «Куріння вбиває !!!»

Увага!!! Ми в корені усуваємо вироблений у Вас роками умовний рефлекс завзятого курця.

АЛЬТЕРНАТИВА НЕЕФЕКТИВНИМ МЕТОДАМ. Виконуйте, будь ласка, чітко мої рекомендації. Негайно  відкусіть краєчок своєї сигарети і поступово накопичуйте в роті слину з нікотином. Для посиленого ефекту Ви можете навіть трошки пожувати цей тютюн. Приймайте цю процедуру приблизно стільки часу, скільки в середньому Ви витрачали на викурювання однієї сигарети.

Навіщо? Пояснюю! Ваша рука раніше  часто сама тягнулася до сірників та  чергової цигарки. Нерідко все відбувалося автоматично  і безконтрольно. Це — нав’язливий і повзучий умовний рефлекс. Ми його нейтралізуємо!!! Я пояснюю ще додатково. Ви також непомітно потрапили в залежність від «наркотичного» нікотину. Але коли ви курите — це вже не лише один тільки нікотин! У світі є чимало токсикоманів, які жують цей тютюн. Вони так і кажуть: «Наш улюблений жувальний тютюн». Це теж хвороблива залежність. Але ці люди, на відміну від Вас, і приймають тільки одну наркотичну отруту — нікотин. Ви ж, під час кожної затяжки, приймали  в себе додатково ще три тисячі отрут! Ось смертельна небезпека саме від палаючої сигарети! Для однієї людини це вже занадто. Відтепер  з двох лих Ви вже вибираєте менше. Краще жувати тютюн, ніж його палити – довше проживете. Але ще краще — і не жувати, і не курити.  Ви вже прийшли самі до цього переконання!

Як часто слід застосовувати нашу замісну терапію? А як часто Ви раніше курили? Ось так часто це і застосовуйте. Якщо Ви викурювали одну пачку в день, то приймайте це «менше зло» щопівгодини.  Адже 20 сигарет в день — це в середньому кожні півгодини в роті вже  нова сигарета. Автоматично… Іноді бувало частіше, іноді рідше, але в середньому — саме так! Хто курив по дві пачки – повторюйте цю процедуру кожні 15 хвилин. Три пачки — кожні 10 хвилин. Ви вже через шлунок насичуєте себе тільки одним «улюбленим» нікотином . Ваші легені відпочивають та відновлюються. Це глибокий психоаналіз і тимчасова замісна терапія. Це також – новий духовний рівень. Адже будь-яке самогубство тяжкий гріх, а здоров’я і життя даються тільки раз.

МОМЕНТ ІСТИНИ. Так що для Вас краще — жувати або палити? А тепер вже самі вирішуйте, чи бажаєте Ви ще ковтати тютюн в свій шлунок, чи хочете його сплюнути повністю і абсолютно, раз і назавжди!

Це реальний поштовх, щоб не впасти, а піднятись. Але зробити це потрібно лише раз — і назавжди. Тепер вибір за вами. Повторюйте це «менше зло» до тих пір, поки вам остаточно не захочеться ні жувати, ні ковтати, ні курити! Три доби уникайте сильно накурених приміщень. Пасивне куріння — теж куріння. Вам неодмінно сподобається свіже повітря і чисте дихання. Дехто кидає палити прямо зараз. Для інших курців це відбувається набагато легше за цією методикою. Перемагайте зло добром. Покажіть статтю іншим курцям. Це ваша перемога!

НЕ МОЖЕТЕ – ДОПОМОЖЕМО. В крайньому випадку, ми заваримо Вам  високогірні трави, які в Україні не ростуть. А наше спеціальне лікувальне навіювання цю тему закриває остаточно і безповоротно. Повністю і абсолютно! Крапка. Я щасливий, що мені допомагає рідний син. Магістр психології  Овсянюк Андрій Олександрович сьогодні вже сильніший, ніж я. Якщо учень перевершив учителя — це особливий дар! Ми не прихильники тимчасових результатів.  Бажання закурити зникає повністю та відразу, навіть без попереднього утримання від паління. Ви можете навіть викурити перед кабінетом вашу останню сигарету. Тут все очевидно і однозначно: «Не палю — і не тягне». Причина усувається в корені. Тільки в цьому випадку ця зараза ніколи не повернеться назад. Але, перш за все, ви маєте вчасно звільнятись самі.

P.S. З Білої Церкви прийшло світле повідомлення: «Я прочитала в « Фактах » про метод Олександра Овсянюка. Потім потримала в роті тютюн, сплюнула і викинула сигарети. Курити не тягне! Вірю, що більше не закурю ніколи. І це від серця ». Анжела.

Для ефективного порятунку потрібні сили, засоби та підтримка в ЗМІ. Я не олігарх. Вся центральна та обласна преса коштує дорого.
Ви рятуєтеся від куріння – тож терміново станьте партнером хоть за 1 гривню.
Не випадково духовна істина закликає: «Не збідніє рука, що дає». Це вище «Я».
Приват Банк 4149 4391 0442 9612. Ми перемагаємо зло добром. Нехай буде так!
Наша зворотний зв’язок: 0432 57 85 10; 098 281 58 23.

«Свобода без коду».
Олександр Григорович Овсянюк.