До сусідів прибігла жінка та повідомила, що її одномісячний син лежить у візочку й не дихає. На місце негайно викликали медиків та правоохоронців. Втім, їхнього приїзду матір так і не дочекалась. Вона втекла у невідомому напрямку. На місці лікарі констатували смерть дитини, а горе-матір відповідатиме перед законом через свою недбалість.

– Подружжя не місцеве, в травні перебралося до Йосипівки із Київської області. Винайняли житло із правом подальшого викупу. Родина зловживала алкоголем. У жінки це вже шоста дитина, на старших чотирьох вона позбавлена батьківських прав, — розповідають місцеві жителі. — За кілька днів до трагедії чоловік із старшою дитиною поїхав на батьківщину. Версій даної НП кілька. Дехто каже, що матір напідпитку вдарила дитину. Інші ж впевнені, що задушила. Але те, що жінка була байдужою до немовляти — це факт! Таких відразу стерилізувати потрібно. Але, на жаль, дуже багато є випадків, коли медики часто відмовляють таких від переривання вагітності. Вважаємо, що це не тільки матері вина, а й чиновників, які відразу із соціальними службами не забрали маля. Його можна було врятувати…

У прес-службі обласної поліції ось як прокоментували ситуацію:

– Вранці на лінію «102» надійшло повідомлення про трагедію. На місце виїхала слідчо-оперативна група поліції. В будинку виявили малюка без ознак життя. Тіло відправили на судмедекспертизу. Згідно з її результатами, дитина померла від пневмонії. Слідчі відкрили кримінальне провадження. Матір хлопчика поки що розшукують.

Віталіна Володимирова