Так вирішив власник авто директор Музею транспорту Олександр Вдовиченко. Бо не можна було спокійно спостерігати за тим, як раритетне авто, встановлене як ще одну фотолокацію, вінничани варварськи нищили. Тепер автомобіль потребує косметичного ремонту.

Камери Ситуаційного центру постійно фіксували як діти та дорослі люди лазили по цьому авто. Внаслідок цього машина зазнала чималої шкоди. Один із випадківстав останньою краплею у чаші терпіння, і коли коли 30-річна вінничанка залізла на дах автомобіля заради фото і прогнула дах, людське обурення вихлюпнулося через край.

«Це лише один із випадків. Навіть метал не витримує знущань наших чарівних вінничанок і дітей, які навчаються у школі поруч. Машина 19 днів знаходилася тут і діти влаштовували на ній «американські гірки». В майстерні Вінницького національно технічного університету ми приведемо автомобіль до ладу. Після чого будемо вирішувати де його розміщувати», – каже Олександр Вдовиченко.

Олександр Вдовиченко зазначив, що таких автомобілів дуже мало в Україні. Цей був привезений з Європи і відреставрований у Вінниці. Автівка мала стояти на площі постійно, адже покрита захисною плівкою, на яку не впливають дощ чи сніг.

«Дуже прикро, що вінничани так віднеслись до цього авто. Сподіваємось, що якщо «Ягуар XJ6» буде знову виставлений назагал, то люди ставитимуться до нього бережно», – додав Олександр Вдовиченко.

Студенти Вінницького національно технічного університету допомогли повантажити раритетний автомобіль на евакуатор. Після чого автівку повезли на ремонт.

Ілона ВАЛЬТЕР