– Все село шоковано, такої біди тут ще не було. Бабуся мешкала сама у старенькому будинку. В гості до неї приїжджала із продуктами  братова жінка з Могилева-Подільського, – кажуть односельчани  загиблої. – Також пенсіонерку навідувала соціальна працівниця. На вулиці пані Галину рідко бачили, адже вона мала групу інвалідності, погано чула та важко ходила.

Із джерел у правоохоронних органах нам стало відомо, що у вбивстві Галини Черняківської підозрюють двох неповнолітніх: один з них проживає недалеко від будинку потерпілої та навчається у восьмому класі. Його 16-річний знайомий – житель села Яруга того ж Могилів-Подільського району. Кажуть, що напередодні пізно ввечері вони у пошуках легких грошей розбили цеглиною вікно і проникли у помешкання  бабусі. Коли та почала кликати на допомогу, нападники забили її цеглиною і підпалили запальничкою подушку в одній з кімнат. Так неповнолітні намагалися приховати сліди злочину.

– Знаємо, що цих хлопців допитували, забирали одяг на експертизу. Але її результатів ще нема, тож підозру ще нікому не оголошували. Тому молодики на волі. Один із неблагополучної родини. Батьки у те, що школярі скоїли такий страшний злочин, не вірять. Та і нам це дуже дивно. Адже в селі добре знали, що бабуся жила  дуже бідно. А через проблеми зі здоров’ям коштів біля неї не було, все необхідне купували родичі та соціальний працівник. Цінностей у неї також не було.

Та якщо причетність хлопців таки доведуть, їм загрожує від десяти до п’ятнадцяти років ув’язнення або довічне позбавлення волі.

Вікторія Снігур