Укрпошта розширює можливості e-commerce сегменту на доставку відправлень між Україною та Білоруссю. Між ПАТ «Укрпошта та РУП «Белпочта» укладена угода щодо спеціального тарифу на пересилання відправлень. З 1 жовтня для підприємців вартість доставки посилки чи дрібного пакету консигнацією знижена на 40% за умови укладання угоди юридичною особою та Укрпоштою.

«Укрпошта розширює взаємовигідні економічні відносини між Україною та Білоруссю. З одного боку виробники із Білорусі тепер мають можливість виставити свої товари на ключових торговельних майданчиках України, з іншого — це можливість для українських підприємців продавати товари для понад 10 мільйонів жителів сусідньої країни. Незважаючи на низький безмитний ліміт товарів у Білорусі, процедура покупки товарів закордоном для білорусів не викликає додаткових складнощів, тому українські підприємці вже сьогодні багато експортують в сусідню країну і за обсягами пересилання відправлень Укрпоштою Білорусь входить до топ 15 країн. Крім того, сервіс міжнародного прийому післяплати зарекомендував себе як надійний канал отримання оплати», — відзначив перший заступник генерального директора Укрпошти Олександр Перцовський.

Нагадаємо, спеціальні тарифи на доставку e-commerce відправлень також діють для відправлень у Азербайджан, Казахстан, Молдову, Грузію, Литву та Латвію.

Більш детально про знижки на послугу консигнація можна дізнатися у контакт-центрі Укрпошти за телефоном 0 800 300 545 чи у регіонального менеджера.

Новина на сайті https://goo.gl/t3uNr5

З повагою
Прес-служба
ПАТ “Укрпошта”