Із 29 вересня по 27 жовтня у Вінниці проводитимуться сільськогосподарські ярмарки. Вони проходитимуть в мікрорайоні «Вишенька» біля торговельного центру «Plaza Park» (колишній «ШОК») по вул. Келецькій, 117б. Тут вінничани зможуть купити продовольчі товари та сільгосппродукти за прийнятними цінами безпосередньо у самих виробників.

В першу ярмаркову суботу 29-го вересня сільгоспвиробники та фермери вивезли перші партії власної продукції для вінничан.

І справжніми ціновими хітами стали картопля та капуста, які серед іншої городини мають найнижчу ціну – 4 гривні за ікло. Цибуля та морква продавались по 8… Яблука від 5-8 до 12 гривень…

Натомість м’ясо-молочна продукція не вражала цінопадом, хоча місцями цей товар був трішки дешевше ніж на ринках.

Вже відомо, що Вінниці відбудеться п’ять сільськогосподарських ярмарок цієї осені. Вони проходитимуть 29 вересня, 6, 13, 20, 27 жовтня з 7.00 до 15.00. Ярмарки відкриті в мікрорайоні «Вишенька», біля торговельного центру «Plaza Park» (колишній «ШОК») по вул. Келецькій, 117б.

Під час проведення ярмарків буде здійснюватись моніторинг цін стосовно недопущення до реалізації товарів перекупників, аби городяни мали нагоду купувати якісну сільгосппродукцію за цінами виробника.