Мешканці Гнівані на гарячу лінію нам повідомили про те, що сьогодні на голову ОТГ Володимира Кулешова скоїли напад. Його облили рідиною червоного кольору  перед сесією міськради. Після того була оголошена технічна перерва. Ніхто на сесію з людей не міг потрапити.

Годину тому сесія розпочалась та досі триває. Кажуть, що емоції зашкалюють.

Ось як прокоментував ситуацію очевидець подій Андрій Вербецький :

– Сьогодні Народна Воля відвідала місто Гнівань! Перед сесією ми вирішили домогтися права на виступ, нам як завжди відмовили. Але сталась дуже цікава ситуація, я став свідком дивної, але логічної події. Будучи в кабінеті мера та спілкувавшись з ним, невідомі мені люди забігли і облили його кров’ю. Кулішова облили з голови до ніг зі словами: “Ти п**арас! Ми не дамо торгувати на крові наших захисників!”На мою думку,  молодиків надихнуло наше розслідування про причетність та кришування одіозним мером Кулішовим ще більш одіозного бізнесмена Берещука та діяльність Гніванського кар’єру, який продавав сировину для будівництва КЕРЧЕНСЬКОГО МОСТУ.  Мені взагалі не зрозуміло чому дії цих корупціонерів залишаються безкарними та всебічно ігноруються силовими структурами.

Маємо передчуття, що вони не зупиняться…

У прес-службі поліції нам підтвердили інформацію про напад. Нині на місці працюють правоохоронці, які забезпечують громадський порядок. Хто і з якою метою облив мера, поки що невідомо.

-Також до відділення поліції у телефонному режимі місцевий депутат повідомив про те, що отримав тілесні ушкодження і нині перебуває у лікарні. Щодо цих двох інцидентів, то поліцейські внесли їх до журналу єдиного обліку заяв та повідомлень.

Додамо, що на посаді голови ОТГ Володимир Кулешов із 2015 року. Він змагався за перемогу на виборах із дев’ятьма конкурентами. Останнім часом у місці були скандали через роботу кар’єру, землю  та підвищення тарифів на водопостачання і водовідведення.

Подробиці читайте у газеті “33-й канал”.

Валентина Лісова