– Це вперше усі напрямки об’єднаються в одному фестивалі. Раніше конкурси відбувалися лише одного виду танцю. А тепер вирішили запросити представників усіх популярних мистецтв — естрадна хореографія, вуличні стилі, східний танець, народна хореографія, диско, хіп-хоп та багато іншого, — розповідає організатор фесту, керівник школи східного танцю «Шехерезада» Вікторія Чулаєвська.

– У вінницькому фестивалі візьмуть участь колективи, школи не лише Вінниччини, але й зі всієї України.

Дуже багато бажаючих взяти участь у фестивалі саме з Вінницької області — це більше двадцяти колективів. Тому ми вирішили не їхати кудись, а організувати таке свято тут, у Вінниці. На фестиваль запрошуємо танцювальні гурти, школи з різних міст України, і таких вже немало, — каже Вікторія.

Вінницький фестиваль стане відбірним етапом до чемпіонату України, який відбудеться навесні у Києві.

Для переможців вінницького фестивалю будуть певні привілеї на чемпіонаті України. Тому конкуренція буде жорсткою, але захоплюючою, адже серед учасників фестивалю дійсно дуже багато талантів. Буде цікаво! — запрошують організатори Вікторія Чулаєвська та Анастасія Бадюк (територія мистецтв «Атмосфера»).

«33-й канал» є генеральним інформаційним спонсором цього заходу. Слідкуємо за підготовкою та проведенням конкурсу разом.