Він отримав назву «Не спи», і туди увійшло 10 музичних композицій, автором яких стала наша землячка. Записувала їх дівчина на студії Потапа та його екс-дружини Ірини Горової. Шанувальникам вінничанка презентує альбом 12 жовтня.

– Нещодавно я презентувала свою першу українську пісню «Ти не тут». Написала її три роки тому, але фінальна версія вперше прозвучить у моєму дебютному альбомі. Цікаво, що на світ композиція з’явилась під час однієї з репетицій. Маленький концертний зал для занять вокалом, приглушене світло, рояль, сцена, багато порожніх стільців. Мене надихнула атмосфера, я вловила мелодію — і слова з’явилися самі собою.

Зазначимо, що Інгрет Костенко свого часу пробувала свої сили на шоу «Х-фактор», проте до прямих ефірів не потрапила. Рік тому взяла участь у «Голосі країни» і потрапила до команди Потапа з піснею «Пташечка». Аби підтримати доньку в шоу, із передової приїхав її батько Георгій. Проте у вирішальному голосуванні Інгрет не вистачило до перемоги підтримки глядачів. Інгрет, мама якої служить дияконом у протестантській церкві, поступилась священику із Березані Олександру Клименку. Після шоу талановита вінничанка переїхала в Київ, де живе із коханим та займається вокальною кар’єрою. Цієї зими 20-річна дівчина брала участь у національному відборі «Євробачення», але не дійшла до фіналу.

Валентина Лісова