Аніта Луценко та Олександр Прохоров також були одними із кращих учасників. Але вилетіли із шоу.

Як відомо, українські телеведучі Маша Єфросиніна та Аніта Луценко брали участь у танцювальному проекті «Танці із зірками» на каналі «1+1». Аніта Луценко танцювала із нашим земляком Олександром Прохоровим. Ми вже писали про те, що він зі Жмеринки. Зрозуміло, що ці пари по праву сподівались якщо не на перемогу, то принаймні на фінал. Бо їхня майстерність була очевидна. Але раптом вони вилетіли в числі перших. Такі повороти шоу викликали шквал обурення як їхніх прихильників, так і незаангажованих глядачів. Через те, що О.Марченко, яка вже двічі набирає найменшу кількість балів журі, залишається у шоу, глядачі почали вказувати на «слід Медведчука», її чоловіка, і фальшування результатів. Бо ж очевидно, якщо такі майстри танцю покидають шоу, значить, його організація не зовсім продумана чи зумисне організована так, щоб були «потрібні» шпаринки.

Вже через кілька днів Маша Єфросиніна записала відеозвернення та опублікувала його в Instagram.

– Зі мною моя сім’я, мої близькі люди, друзі, у мене колосальна підтримка у вигляді ваших повідомлень, коментарів. Але коли діти почали писати і питати, чи це і є несправедливість, про яку всі так багато говорять, я відчула внутрішню потребу до вас звернутися. Несправедливість завжди була, є і буде. І взагалі це таке дуже умовне поняття. Але те, що я знаю напевне, фальш не живе довго. Вона не вічна. Це все одно все тимчасово, – прокоментувала зірка, додавши, що вона вільна людина, у якої є справжнє визнання і любов від її прихильників.

У підсумку Маша Єфросиніна заявила, що днями повинен був вийти її традиційний відеоблог про закулісся танцювального проекту. Але вона його викладати не буде і не має жодного бажання. У коментарях українських телеведучих підтримали співачка Оля Полякова та Леся Нікітюк, яка вперше бере участь у проекті і теж мала чимало інцидентів. Кажуть, що Аніта Луценко взагалі заявила, що якби знала, що буде така несправедлива оцінка результатів – не брала б участі у танцях. Українці ж заявили, що хочуть побачити справжні показники результатів голосування за кожного учасника. Організатори «Танців із зірками-2018» поки що не коментують ситуацію, яка складається із ведучими зірками шоу. Але те, що із «танцями щось не так», вже заявляє багато глядачів.

Разом з тим, телеведуча та дружина Медведчука, хрещеними батьками доньки якої є Володимир Путін та дружина Медвєдєва, заявила, що вона танцюватиме на шоу доти, доки її підтримуватимуть глядачі. Отож, це вам навіть не благородство «з третього разу» Діми Комарова.

На що опоненти Оксани заявляють:

– То, може, нехай всі професійні зірки його демонстративно покинуть і нехай танцює для своїх глядачів! Бо журі із професіоналів після таких «реверансів» із голосуванням виглядає якось «по-баранячому»…

Андрій Власенко