У родині, де виховується двоє синів-школярів, коштів на дороговартісне лікування немає. Тож вся надія на небайдужих земляків.

– Свого часу я закінчив інститут Військово-морських сил. До війни працював на ринку в Одесі. Та коли почались сумні події на Сході, пішов до військкомату із бажанням служити добровольцем. Мене взяли до 28-ї бригади, де я був на посаді заступника командира розвідувальної роти. Провів на передовій більше року. Ми пережили найзапекліші бої на Донецькому напрямку та дивом повернулись додому неушкодженими. Вже після демобілізації стан мого здоров’я погіршився. У Вінницькому онкодиспансері діагностували рак кишечнику. Лікарі кажуть, багато пережив стресових ситуацій. Так, дійсно у моїй роті було багато загиблих бійців та поранених. Досі пережите згадую з болем…

У Вінниці медики повідомили, що нічим не зможуть допомогти Олександру. Та він віри не втратив. Звернувся до столичних фахівців, які згодились рятувати воїна. Втім, на операцію потрібно 80 тисяч гривень. Це дасть змогу більш точно встановити діагноз та призначити хіміотерапію. На неї потрібно буде зібрати знову великі кошти — захмарні суми для сім’ї. Побратими Сашка уже взялись збирати гроші, але цього мало. Родина бійця просить наших читачів про допомогу.

Номер картки Приватбанк: 4731-2191-0674-0552.

Вікторія Снігур