Любі мої брати і сестри во Христі, співвітчизники!!! Чи думали ви коли небудь, що це стане реальністю! Що восторжествує правда і наша  Канонічна Церква, вкрадена більше 300 років тому в Московію повернеться в Україну? Що ми всі – патріоти України, але й віруючі люди, що вимушені були ходити в канонічну церкву – отримаємо таку БОГОМ дану незалежність?! Московського, якогось там ще іншого приходів – це вже не має значення!!!  Бо, наприклад для мене це вже історія! Як нам було молитись за  Патріарха, який підтримав війну проти нашої країни, вбивство її кращих синів – загарбання земель – то вже інша тема! Як було бути філіалом країни, якої й близько не було в часи Хрещення  Київської Русі, але яка є де факто і юре АГРЕСОРОМ!?

Сьогодні, коли визнали у Константинополі ТРИ ВАЖЛИВІ РЕЧІ – незаконне присвоєнння нашої православної церкви Москвою, отож дали незалежність УПЦ. Коли визнали  братів по вірі –  УПЦ КП і Автокефалів – канонічними церквами –  у мене в душі неймовірна радість! Бо Бог виявляється це ЩЕ ПРАВДА І СПРАВЕДЛИВІСТЬ!

Тому прошу усіх нас українці, не залежно від того, хто до цього в які церкви ходив, возз’єднатись МИРНО і зажити мирно!!! Молячись за нашу матір Україну і у серці із БОГОМ!!! БО Ж УЖЕ УСЕ БУДЕ КАНОНІЧНО!!! ВЕЛИКА ВИ ЛЮДИНА, ПРЕСВЯТІЙШИЙ ВАРФОЛОМІЄ! Українці молитимуться за вас скільки житимуть!!! А це історичне рішення  – дати свободу усім для добровільного об’єднання в УКРАЇНСЬКУ КАНОНІЧНУ ЦЕРКВУ – УВІЙДЕ В ІСТОРІЮ! СПАСИБІ ВАМ ПРЕСВЯТІЙШІ ОТЦІ СИНОДУ, що протистояли брехні, неймовірному тиску і СИЛІ ГРОШЕЙ! Що воз’єднали наші серця і сім’ї розкраяні по живому!!!