#likeukraine, друзі!В прямому ефірі президентські праймеріз Українського об’єднання патріотів УКРОП з Вінниці. У партійних перегонах беруть участь три претенденти. Це – народний депутат від «Українського об’єднання патріотів» Олександр Шевченко (Olexandr Shevchenko), заступник голови Комісії партійного контролю Оксана Тунік-Фриз та заступник голови Київської міської організації УКРОПу Ірина Головатенко (Ирина Головатенко). Масштабний тур усіма регіонами України триватиме до 18 листопада. === Увага, серед тих хто лайкне та поширить цей пост, у четвер, 18.10.2018, ми розіграємо приз – безкоштовний «Вікенд на двох у Буковель Bukovel та можливість зустрічі з Олександром Шевченком»

Опубліковано Олександром Шевченком Неділя, 14 жовтня 2018 р.

 

Як ми уже повідомляли, вперше в історії українських виборів політична партія УКРОП проводить відкритий відбір кандидата на пост президента України. Кожен громадянин нашої держави, кожен виборець може сам особисто впливати на цей процес і безпосередньо брати участь у виборі найдостойнішого з кандидатів.

О 14. 00 сьогодні 14 жовтня у Вінниці, в концертній залі Вінницької обласної філармонії пройдуть президентські праймеріз Українського об’єднання патріотів. З трьох кандидатів ви зможете обрати ту людину, яка на ваше переконання буде гідною очолити нашу країну та зробити її справедливою і процвітаючою. Долучайтесь. Адже саме завдяки праймеріз у всіх цивілізованих країнах обираються кандидати від партій на найвищу посаду в країні.