20 років тому нам як-небудь заасфальтували подвір’я. До сміттєвих майданчиків не зробили жодного покриття. 20 років ми ходимо по бруду, болоту й калюжах викидати сміття.

Навесні цього року у нашому мікрорайоні врешті почали проводити ремонт доріг та подвір’їв. Це вулиця Київська, сусідні із нами будинки по вулиці Станіславського – 21, 23, 25… Постелили там новий асфальт, велодоріжки. Гарно, зручно. А от наші будинки – 38 та 38-А – чомусь оминули.

Мешканці звернулись із заявою до міськвиконкому. Заступник директора департаменту житлового господарства Фурман відповів – вас у проекті немає. Тож людям самим варто вкласти 30% коштів у ремонт. Ну, і влада ще проплатить. Тобто ми самі маємо заплатити за новий асфальт?! А чому мешканці інших будинків нашого мікрорайону не сплачували ані копійки?! А нам за що така «подяка»?

Квартплата зростає щодня, а у дворі ми досі місимо болото… У підвалі труби,  течуть. То невже за 20 років ми так і не заплатили за ремонт? У наших будинках живуть працівники трамвайного та тролейбусного депо. Вони кожен день обслуговують наше місто, сотні тисяч людей. Це водії трамваїв та тролейбусів, слюсарі і т.д. Працюють десятки років! То це їм така подяка від влади?

З повагою, мешканці будинків на Станіславського, 38 та 38-А