Дівчинка навчається у звичайній школі за індивідуальною програмою, захоплюється моделінгом, мріє стати фотографом, займається танцями та має за свої вміння не один кубок. Мама школярки Тетяна є співзасновником ГО «Вінниця ДАУН СИНДРОМ» і разом із однодумцями займається максимальною соціалізацією таких діток та відстоює їхні інтереси у суспільстві.

– Навесні цього року у Вінниці відбувся благодійний показ дитячого одягу «Don’t wory, be Happy» від дизайнера Марини Григорцевої. Колекцію створили для підтримки «сонячних» дітей. Ще тоді мою Марійку помітили і запросили на відбірковий тур міжнародного конкурсу «MISS/MISTER INTERBRILLIANT UKRAINE 2018». Раніше особливі дітки не брали участі у схожих конкурсах, тож ми нервували. Сам фестиваль тривав два дні. Спочатку були підготовка, тренування, постановка номерів, — розповіла мама Тетяна Гнатик. — А наступного дня з ранку до вечора проходило дійство. Дівчатка дефілювали у вбранні, із макіяжем та зачіскою. І все це у шаленому темпі. Але наша Марійка впоралась чудово. В результаті на міжнародному конкурсі краси та талантів здобула титул Super INTERBRIL LIANT UKRAINE 2018 у номінації «Підкорення вершин» та отримала ексклюзивну корону ручної роботи.

Крім того, дівчинці подарували відзнаку від журналу з публікацією інтерв`ю, безліч чудових подарунків та запрошення від організаторів взяти участь у зимовому фестивалі MISS/MISTER INTERBRILLIANT WORLD CRISTMAS START @ ANGEL, який відбудеться у Чехії. Один із напрямів — конкурс юних моделей. Марійка на ньому представлятиме Україну.

Вікторія Снігур