– Одного дня нам зателефонували із садочка і сказали, що Ваню знудило. Ми подумали, що отруївся або перегрівся. Дитину забрали додому, йому стало краще. Але невдовзі стан знову погіршився. Після ретельного дослідження медики не змогли встановити точного діагнозу та зупинилися на найбільш схожому – злоякісній ембріональній пухлині головного мозку. Але якщо почати неправильне лікування, стан Вані може погіршитися. Тому ми взялись консультуватись із закордонними фахівцями. У Туреччині нам гарантували точне діагностування, надали запрошення і повідомили, що на перший час потрібно зібрати 72 тисячі доларів. Тож ми активно займаємось цим питанням, адже дитину потрібно якнайшвидше лікувати.

Рідні додають: Іванко дуже спокійна дитина. А ще мріє вирости та стати правоохоронцем. Через соцмережі батьки та волонтери розповіли про цю чудову дитину обласному відділенню поліції. Останніх історія вразила до сліз, і днями вони влаштували хлопчику сюрприз.

– Іванко завжди із захватом дивився на автівки поліцейських, а тепер сам мав змогу посидіти за їх кермом, перевірити, як працюють маячки та сирени разом із головним поліцейським області генералом Юрієм Педосом. Бійці спецпідрозділу «КОРД», вибухотехніки, патрульні поліцейські розказали і показали хлопчику, як і з чим працюють. Дали змогу покерувати роботом, який використовується під час знешкодження вибухонебезпечних  предметів, — розповіла Ірина Добровольська із прес-служби обласної поліції. — Найбільший захват у Іванка викликав виступ службової собаки Лінди, яка продемонструвала свої навички та позувала поруч з ним для фото на згадку. Маленького Іванка переповнювали позитивні емоції, і йому дуже сподобалося у нових друзів.

Якщо у вас є можливість – допоможіть врятувати дитину.

Реквізити для допомоги:

Приватбанк: 5168 7573 0588 4035, Бедрій Євгенія Володимирівна (мама)

Віталіна Володимирова