На українському телебаченні стартувало нове музично-гумористичне шоу «Жіночий квартал», зйомки якого проходили у Туреччині.

Тут головні ролі грають жінки: вони завжди мають рацію і елегантно жартують. Кастинги тривали три місяці, й претенденток на місця в «Жіночому кварталі» було близько ста. В результаті зараз колектив нараховує 14 представниць прекрасної статі Приємно, що серед них є і наша землячка — вінницька співачка Еліна Мбані.

– Всі мініатюри, які знімалися для першого випуску, були присвячені жінкам і про жінок. Але, судячи з реакції залу, чоловікам теж було цікаво послухати. Найголовніше, що теми, які піднімалися нами в скетчах, були сміливі і ще не набили оскому глядачам, — каже Еліна Мбані. — Наприклад: «Рятувати чи ні в пожежі нову дівчину свого колишнього», «Як єврейська мама проводжає свою єдину дочку в ізраїльську армію» і номер з ритуального бюро, де блондинка замовляє власні похорони. Також ми з дівчатами жартували про те, чому у кожної дівчини обов’язково повинна бути страшненька подружка, як будуть виглядати бабусі під під’їздом через 50 років і що може трапитися з чоловіками, якщо вони замість збирання полуниці в Польщі виберуть полуничку в Амстердамі.

Додамо, що Еліна Мбані — вже давно справжня зірка Вінниччини. Її тато родом з Конго, вчився у медичному університеті. Мама у Вінниці продавцем працювала, так вони і познайомились. У подружжя народилась Еліна. Талановита випускниця школи №8 завжди брала участь у різних заходах та радувала слухачів своїми піснями, особливо джазовими. Брала участь у шоу «Х-фактор» та «Голос країни», але до фіналу не потрапила.

Із гумором у дівчини теж все добре. Адже в 2015 році Еліна брала участь у кастингу шоу «Ліга сміху» у складі вінницької команди з гучною музичною назвою The Beatles. Виступ наших земляків судді тоді оцінили на відмінно. Але перемогу вони не отримали. Що ж, може, участь у «Жіночому кварталі» для Еліни принесе всеукраїнське визнання.

Вікторія Снігур