Ми не рекламуємо куріння!!!

Це війна з палінням і порятунок для курців.

(https://goo.gl/xfZv1c © Fishki.net Лев).

Олександр Абдулов пішов із життя в 54 роки. Знаменитий актор боявся, що без цигарок йому стане ще гірше. Він продовжував курити навіть в ізраїльській клініці, де, як передбачалося, йому зроблять операцію з приводу раку легенів. Дим з його палати поширювався всюди, що викликало нарікання інших пацієнтів. Але Абдулов продовжував курити — сенсу кидати він уже не бачив. Він знав, що час для операції було втрачено. Перед смертю він сказав: «Чотири місяці болю. Я дико втомився». Ось фрагмент одного з останніх інтерв’ю, коли актор, повний творчих планів, не підозрював про свій діагноз.

Кореспондент: «У вас є шкідливі звички — ви курите, це теж шкідливо». Олександр Абдулов: «Дуже шкідливо. І мені потрібно кидати курити, сто відсотків. Але я слабкий, не можу. Нічого не можу з собою зробити. Дасть Бог сил, може, кину. Все-таки організм вже так звик за сорок років, немов твердить: дай, дай нікотину, дай нікотину. А ти йому не даєш? Тоді він образиться і захворіє…»

Шановні завзяті курці! Я особисто глибоко знаю цю проблему зсередини. Якби я вчасно не кинув палити, то сам міг вже давно померти. Ситуація була критичною. Але я переміг смерть та оголосив війну проти єдиної наркологічної епідемії алкоголізму, куріння та ожиріння…

У попередніх статтях я вас вже попереджав і писав про трагічну загибель від куріння зірки-воротаря Льва Яшина і красуні-актриси Анни Самохіної. Список трагедій можна продовжувати довго… Нехай світла пам’ять про красивих, добрих і талановитих людей допоможе вам вчасно полюбити єдине Життя.

Беріть приклад з великих переможців. Саме для вас є позитивна установка від корінного одесита:

«У 2003 році я був на межі самогубства і поїхав у Почаївську лавру. Від мене сильно несло перегаром. Тоді я ще й курив, наче паровоз, особливо на п’яну голову. Отець Йосип строго сказав: «Ти навіщо бісів у храм пускаєш?» Я слізно покаявся і захотів жити, але пити і курити відразу не припинив. Однак я серйозно задумався над словами прозорливого священика-старця. Але як позбутися хвороби? Знайомі порадили звернутися у Вінниці до Олександра Овсянюка. З тих пір моїм життям більше не управляють біси. Я пропагую тверезий спосіб життя, досяг багато чого в країні і за кордоном, став главою великої і дружної родини. Ось чому я завжди всім раджу уважно слухати і виконувати рекомендації цього Фахівця. З повагою, Іван Бондарчук».

Іноді люди відчувають себе погано від того, що кидають курити різко. Олександр Абдулов також боявся саме цього. Але ми допоможемо легко і швидко людям, яких не врятували інші спеціалісти.

Методика «STOP – КУРІННЯ» вже опублікована у газетах «33-й канал», «РІА», «20 хвилин», «Вечірня Одеса», «Факти» та в інших ЗМІ. Це ефективні установки, інструкції, рекомендації. Люди починають нове життя.

Якщо не читали – заходьте на сайт. Наша методика є також в Інтернеті. Достатньо у будь-якій пошуковій системі набрати лише одне слово «Овсянюк» — і ви миттєво потрапляєте на www.ovsanuk.com. Просто виконайте ефективні рекомендації. І все буде добре.

Вам потрібен лише поштовх, щоб не впасти, а піднятися. А потім подивіться пильним поглядом вгору — киньте і роздушіть прокляту сигарету. Нехай смітник перетвориться на квітник. Зробіть це самі. Невже вам слабо?

Не зможете — допоможемо! Якщо ми швидко позбавляємо від алкоголізму, то легко допоможемо і вам. Наша рубрика — війна з підступною епідемією. Люди втрачають все.

Вони курять, випивають, приймають наркотики навіть після клятвених обІцянок, крапельниць і «кодувань». А далі що? Порвіть ці кайдани!

Доктор Олександр Овсянюк розробив альтернативну методику «Свобода без коду».

Йому допомагає рідний син і надійний послідовник Андрій Овсянюк. Це особливий дар!

Нова методика — гармонійна єдність науки, духовності і високого лікарського мистецтва.

На відміну від кодування це не страх смерті, а радість вільного Життя!

При дотриманні тверезості потяг до алкоголю також зникає раз і назавжди.

Ось це – гарантія!!!

Індивідуальний прийом: вул. Пирогова, 107-А (їхати до вул. Зодчих, 22).

Хто записаний на прийом — приймається в числі перших.

Телефонуйте: 0432 57 85 10; 0432 57 17 34; 098281 58 23.

Вінниця. «Свобода
без коду». А. Овсянюк