25 жовтня відбудеться найбільша подія Центральної України у сфері АПК, що об’єднає 350 власників та представників топ-менеджменту агропромислових підприємств, виробників і постачальників техніки, найкращих фахівців у сфері інноваційних технологій та систем захисту в сільському господарстві з Вінницької, Хмельницької, Київської, Тернопільської та Черкаської областей.

Агрофорум «AgroVin2018» – це майданчик для відкритого діалогу, обміну думками, досвідом, налагодження ділових контактів та можливість дізнатися про актуальні програми підтримки агропромислового сектору.

Програма передбачає панельні дискусії та виступи від провідних фахівців України. Лише актуальні новини, сучасні технології та інструменти, що сприятимуть зростанню та розвитку вашого бізнесу, контакти, що виведуть ваше підприємство на новий рівень.

Актуальні питання форуму:
– оренда/купівля/продаж землі
– кооперація та експорт
– фінансування та інвестиційні програми
– впровадження сучасних технологічних рішень
– інноваційне садівництво та біотехнології.

Захід організовано Центром інформаційної підтримки бізнесу

м. Вінниця, заснованим на базі Вінницького Клубу Ділових Людей за підтримки ЄБРР у рамках ініціативи Європейського Союзу EU4Business.

Участь безкоштовна для 350 учасників, які зареєструються до 18 жовтня на сайті http://catcut.net/NbUw або за телефоном: 097 505 80 50.