А коли чоловік дізнався, що стане татом сина, радості не було меж. Під час виписки він із друзями влаштував своїй коханій неймовірний сюрприз — приїхав забирати сина з обласного перинатального центру на БТРі. У кортежі ще були військовий ГАЗ, позашляховики та байки. Співробітники медзакладу з цікавістю спостерігали за дійством, бо такого в них ще ніколи не було.

Дружина Олена від побаченого заплакала. Каже, Вова й раніше влаштовував їй романтичні побачення, дарував розкішні букети і своє щире кохання. Та такого вона просто не очікувала.

– Від мого чоловіка можна чекати все, що завгодно. Він справді вміє дивувати. Але сьогодні Володимир мене вразив, — розповіла Олена. — Я приємно шокована і вдячна за ці емоції. Синочка ми назвали Вадимом. Так вирішила старша донька.

Після того подружжя Затайдухів сіло до чорного Bentley та прокаталась вулицями Вінниці. Дорогою їх зустрічали друзі з сотнями кольорових кульок, котрі після того випускали в небо. Та на цьому сюрпризи не закінчувались. Для Вови та Олени влаштували коридор з різнокольорових димових шашок. Ці емоції вони запам’ятають назавжди.

– Хтось каже, навіщо я витратив такі кошти на це все. Які кошти? Це все мої рідні та друзі, вони моя підтримка, і я щиро вдячний їм за допомогу. Дехто вважає, що зустріч з пологового має бути скромною. Та я думаю, що ми живемо одне життя і я не для того працюю, щоб відмовляти собі в чомусь, а особливо моїй сім’ї! — додав Володимир Затайдух.

Віталіна Володимирова