Днями активісти вирішили привернути увагу до даної проблеми. Саме тому посеред ям вони висадили кущі хризантем. Схвально сприймали таку акцію водії, які зупинялися, дякували та просили ще на інших вулицях посадити квіти. Мовляв, тепер дорога буде «цвісти та пахнути».

– Дорога жахлива — що ходити, що їздити. На превеликий жаль, влада нам обіцяла відремонтувати дороги, — кажуть мешканці Луки-Мелешківської. — Проте ми бачимо, що це лише пусті обіцянки. І тому ми вдячні всім тим активістам, які своїми силами показали владі, що їм небайдуже. Ми тільки сподіваємося, що такі акції продовжать і далі. Тому що таких доріг є дуже багато в нашій області. Хай вже краще там квіти будуть, хоч приємніше на душі. Звісно, це все сарказм. Пора чиновникам вже задуматись!

У свою чергу, міський голова Вінниці Сергій Моргунов у одному із останніх інтерв’ю розповів, що у 2019 році розпочнеться розробка по проекту реконструкції Тиврівського шосе. Але чи потрапить під ремонт вищевказана ділянка — важко сказати. Тим паче, нею має займатись обласне управління автодоріг…

Валентина Лісова