– Актор, політик, бодібілдер Арнольд Шварценеггер ― це легенда! Ми виросли на його фільмах про Термінатора, Конана-варвара, Коммандо. І коли почули, що 13 жовтня він приїжджає у Київ, вирішили  – щоб там не було, а побачити  кумира! – із захопленням розповідав у редакції вінничанин Максим Коваленко. – Разом з другом Юрієм Тимофеєвим , з яким ми разом вчились у Ситковецькій школі -інтернаті,  з 8-ї ранку до 14 години дня  ми чекали на Залізного Арні у Борисполі, думали, він прилетить туди.  Але помилились… Пізніше дізнались, що він прилетів чартерним рейсом у Жуляни,  де його зустрів мер Віталій Кличко.

Ми помчали до Палацу спорту, де Шварценеггер мав виступати о 17.10  год. На Тойоті Віталія Кличка він приїхав о  16.50,  ми встигли його побачити, незважаючи на стіну охоронців. І навіть сфотографувати ― посивілого, з борідкою, йому вже 71 рік.

Звичайно, потрапити всередину і послухати його виступ на бізнес-форумі  нам не вдалось. Вхід був платний , вартість квитків,  як нам розповіли, від 2400 грн. – це найдешевші,  і аж до  114 000 грн. Зате коли після виступу він йшов під прикриттям охорони до запасного виходу, ми зняли його на відео.  І побачили, як він похав у готель “11  mirrors”, який, за словами киян, належить Володимиру Кличку.

На сцені Палацу спорту Арнольд Шварценеггер сказав хороші слова: “Щоб ти не робив у житті, будь корисним іншим, говорив колись мені мій тато… Не можна вважати себе успішним, якщо у своєму успіху ти не торкнувся іншого, не допоміг комусь ще досягти успіху, комусь одному, або багатьом”.  А ще він пообіцяв обов’язково повернутись до Києва.