Для цього учасникам необхідно було купити три або більше білетів та надіслати повідомлення з додатковими  акційними комбінаціями на вказаний номер. Із сотень тисяч бажаючих комп’ютер за принципом випадковості визначив переможця. Невдовзі на сайті лотереї з’явилась новина, що щасливий квиток був придбаний у Козятині на вулиці Січових Стрільців.

А вже минулого тижня у прямому ефірі ведучі Лариса Руснак і Анатолій Гнатюк представили власників новенької квартири у столиці за півмільйона гривень. Ними виявилось подружжя Надії та Анатолія Гливуків. Жінка розповіла, що вже давно грає у «Лото-Забаву», є азартною людиною і завжди мріяла, що здобуде приз. Навіть і цього разу вона придбала квиток. Втім, коли їй зателефонували організатори лотереї та повідомили про вигране житло, вона не повірила. Навіть зателефонувала на «гарячу лінію», аби переконатись, що це правда. Чоловік Надії додав, що постійно підтримує дружину і був впевнений, що їй фортуна посміхнеться. Про те, хто саме житиме у столичній квартирі, поки не кажуть. Можливо, її подарують дітям.

– Для нас цей виграш, без перебільшення, став здійсненням мрії. Граємо не лише в «Лото-Забава», а й у «Хто там?» та інші лотереї, — каже подружжя. — Кожен справжній гравець вірить, що може виграти, інакше не буває.

Гравці привітали наших земляків гарячими оплесками, а ведучі вручили пам’ятний сертифікат на виграну квартиру. «Пані Надіє, ви зараз стоїте між двома Анатоліями. Загадали бажання?» – запитав ведучий Анатолій Гнатюк. «Загадала виграти мільйон», — без вагань відповіла жінка.

У Козятині продавці квитків кажуть, що це вже не перший вагомий виграш. Кілька років тому місцевий житель виграв 200 тисяч гривень завдяки тій самій додатковій комбінації. За них він придбав омріяний автомобіль.

Вікторія Снігур