Відразу ж активісти повідомили, що затримали командира однієї з рот патрульних Тиграна Варданяна та ще двох оперативників служби по боротьбі із незаконним обігом наркотиків… Активісти «Дорожнього контролю» Вінниччини згадали ряд, на їхню думку, порушень та злочинів патрульних саме з роти цього командира. Зокрема незаконні затримання, побиття, вимагання хабарів… Впевнені, що це все відбулось не без його участі та наказів. Втім, офіційної інформації з цього приводу ще досить небагато.

– Там працювали слідчо-оперативна група поліції, співробітники внутрішньої безпеки та прокуратури, — відповіли у прес-службі патрульної поліції Вінниччини. — Нині наш співробітник вдома. Наказу про відсторонення його від служби і т.д. у нас немає.

У прес-службі прокуратури Вінницької області так коротко пояснили вечірні події на Стуса:

– Це проводились слідчо-розшукові дії з метою перевірки можливої причетності окремих осіб до вчинення злочинів. Які саме злочини – ми ще не можемо розголошувати. Слідчі дії тривають.

Адвокат Тиграна Варданяна Олег Руденко так прокоментував ситуацію:

– Так, було затримання. Але жодних мічених грошей у мого підзахисного не виявили. Тож його відпустили додому. Про підозру йому теж не оголосили. Мене як захисника досі чомусь так і не ознайомили із матеріалами, що стали підставою затримання. Стосовно ще двох правоохоронців — не знаю… У них інші захисники.

Редакція готова вислухати інші точки зору на цю ситуацію.