Вже втретє у Вінниці відбувається ця подія. Нові колекції сезону «Осінь-зима 18’19» продемонстрували вінницькі модельки, школи Princess, а також діти, які нещодавно пройшли кастинговий відбір для участі у цих показах.

– Такі покази проводитимуть двічі на рік, відповідно до сезону. У нас є маса ідей, які потрібно втілювати в життя — ось ми це і робимо. У показах брали участь всі бажаючі, які пройшли кастинг та сплатили організаційний внесок. Ми раді новим обличчям. Є реальний приклад, що завдяки кастингу на «Кідс фешн шоу» ми знайшли дівчинку, яка в результаті нашої роботи підписала договір з італійським агентством, тому кастинг на такі фешн-івенти — можливість для дітей віком від 3-х років стати успішною моделлю, — зауважила власниця модельної школи Princess та організатор заходу Ярослава Куряча.

– 3авдяки цьому заходу ми знаходимо не лише потенційних дизайнерів, які бажають приїхати на наш захід вже цієї весни, але й нові обличчя. Гості мали змогу переглянути одяг таких брендів: «Kids Fashion Show», «COLORBOOM».

Крім того, родзинкою осіннього показу стала ексклюзивна дитяча колекція від Олександра Очеретного, яку дизайнер створив спеціально для «Kids Fashion Show».

– Я вважаю, що смак у дівчини повинен виховуватися змалечку. Звісно, це не перша моя колекція, але ця особливо захоплююча для мене. Адже в дитячому одязі я не стримував свою фантазію, і поєднав усі трендові тенденці: квіти, аксесуари, блискітки, бахрому, перли, мереживо та багато іншого. Уся колекція розлетілась ще з показу, — розповів дизайнер Олександр Очеретний.

Спеціально для показу Катерина Калашнікова створила свою колекцію іграшок, ведмедиків та ляльок. Саме така чудова колаборація дизайнерів надала колекції загадковості і казковості. Чудові дівчатка, гарний одяг та милі іграшки ручної роботи завершили день показів і залишили по собі шарм загадковості….

Захоплювали колекції одягу від дизайнерів з Вінниці, Києва, Одеси, Львова, Кривого Рогу та інших міст, зокрема такі як: Валерія Гуза, «Liza Kids», «Mannerly», «Maya-Mi», «CandyKid», «Umanchuk», «Utmost», брендів «Mayoral», «Brums», «Coccodrillo», «Like my mam». А особисто мене захоплювали діти та їх старання на подіумі.