У результаті загинула актриса Марина Поплавська, її в понеділок похоронили у рідному Житомирі. На прощання із нею поїхали десятки вінничан. Серед них — відомий кавеенщик та Дід Мороз Олександр Шемет.

– Серце Марини Поплавської завжди належало дітям. Багато років вона працювала вчителькою української мови та класним керівником в одній із шкіл Житомира. Визнавалась кращим педагогом міста, — каже Олександр Шемет. — Паралельно грала в КВН. Вона чемпіонка України, переможниця кількох престижних фестивалів у Юрмалі, постійний учасник журі всеукраїнських фестивалів. Марина створила на сцені та кіно цілу низку цікавих жіночих образів. А як вона вміла дружити!

Сергій Купринюк — також учасник КВН у минулому. У Вінниці провів свою молодість.

– Я загиблу пам’ятаю як суворого суддю в журі. Ми її дуже боялися, це було 20 років тому. Це були і фестивалі, і виїзди, ігри в Вінниці, в Житомирі, в Одесі, в інших містах. Вона була дуже крута, і її цінували, поважали і з нею рахувалися всі. Я зараз, поки виходив з приміщення, зустрів таку кількість гравців КВН, дорослих, старих дядьків по 50-60 років, я навіть не очікував, що вони ще є….

Відомо, що у цій жахливій ДТП постраждали й інші коміки. Зокрема серйозні травми отримали Єгор Крутоголов та Яна Глущенко. Остання – дружина відомого вінничанина Олега Збаращука, гендиректора «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ», продюсера «ТіК» та Ірини Білик. Нещодавно у подружжя народився син Тамерлан. Відомо, що Яна все ще перебуває в одній з приватних столичних клінік. При аварії вона отримала забої та перелом ноги. Через травми навіть не змогла прийти на прощання з Мариною Поплавською в Києві. Як і всі учасники «Дизель-шоу», Глущенко дуже переживає…

Коли верстався номер газети, стало відомо, що водія автобуса Михайла Манюка суд відправив під цілодобовий домашній арешт, хоча прокурори просили про тримання під вартою.

Віталіна Володимирова