Так, зокрема на початку жовтня Наталія Величко із села Гулівці Калинівського району посіла перше місце на конкурсі перукарської майстерності BEAUTY AWARDS GDANSK 2018. Номінація – юніори. У ній виступали, кому ще немає 21 року або досвід роботи не перевищує трьох років.

Відомо, що участь у конкурсі міг взяти кожен. Для цього потрібно було заповнити відповідну заявку на сайті та розповісти про себе. Прибули учасники та експоненти з кількох країн. Склад журі також був міжнародним. Для відвідувачів була підготовлена розважальна програма та багато цікавих програм і шоу за участі відомих особистостей.

У фіналі перукарки готували вечірню та весільну зачіски, модну стрижку з моделюванням, стрижку із моделюванням та повністю модний лук. Із завданням Наталія Величко — випускниця Калинівського технологічного коледжу — впоралась на відмінно та посіла перше місце.

Додамо, що BEAUTY AWARDS GDANSK 2018 — це чудовий старт для представниць перукарського мистецтва. Переможці мають всі шанси поїхати на чемпіонат Європи-2018 до Італії та чемпіонат світу-2019 року в Японію.

Валентина Лісова