Про це повідомляє прес-центр штабу Операції об’єднаних сил.

– У четвер, 25 жовтня, російські бойовики на Донбасі 17 разів обстріляли позиції української армії, при цьому 4 рази – із забороненої Мінськими угодами зброї. Терористи обстрілювали Об’єднані сили в районах населених пунктів Золоте, Світлодарськ, Луганське, Авдіївка, Мар’їнка, Красногорівка, Павлопіль, Гнутове, Водяне, Лебединське та Широкине. Російські найманці прицільно били з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Позиції Об’єднаних сил в районі населеного пункту Світлодарськ ворог обстрілював із озброєння БМП і 120-мм мінометів. У цій же місцевості, а також по опорних пунктах біля Луганського та Авдіївки, окупанти застосували 82-мм міномети. 4 рази росіяни обстріляли позиції Об’єднаних сил у районі Авдіївки, неодноразово бойовики обстрілювали українські опорні пункти на Маріупольському напрямку – неподалік Павлополя і Широкиного.

Під час бойових дій 25 жовтня одного військовослужбовця Об’єднаних сил було поранено.

Натомість, за даними розвідки, минулої доби було знищено одного та поранено п’ятьох бойовиків російсько-окупаційних військ.