Люди подавали заяви до районного управління поліції, однак злодіїв не знайшли й не покарали.

– Наше село Барок знаходиться за 30 кілометрів від районного центру. Тут не діє жодне сільгосппідприємство, тож людям ніде знайти роботу. Вісімдесят відсотків пенсіонери, та всього кілька молодих людей. І чи не єдиною розвагою для них є алкоголь. А там, де спиртне, там і злочини. Минулого тижня серед білого дня пограбували бабусю Марію Лятичевську. Вона працювала на городі, а двоє невідомих молодиків побували у будинку.

Вкрали 1000 гривень. Відразу було написано заяву до правоохоронних органів. Просили не відкривати кримінальної справи, бо буде «висяк». Потім сказали писати другу заяву, що бабця гроші все ж знайшла. Це не перший випадок у Барському районі, — розповіли нам на «гарячу лінію» читачі. – Новий злочин стався у селі Мар’янівка. Зловмисники винесли понад 8000 гривень із будинку одинокої пенсіонерки. Бандитів так і ніхто не знайшов.

У прес-службі обласної поліції повідомили, що до них зверталась донька потерпілої із села Барок.

– Вона вказала у заяві, що у будинку старенької насправді коштів не було. Через свій поважний вік бабуся часто забуває. Також заявник додала, що у селі були випадки крадіжок речей на подвір’ї, та попросила провести профілактичні заходи задля їх усунення.

Віталіна Володимирова