Сьогодні свій День народження святкує вінничанин та лідер гурту Pianoбой Дмитро Шуров. Йому виповнилось 37 років. Але як сам харизматичний співак не раз жартував, він досі в душі залишається дитиною.

Саме через музику Дмитра свого часу мало не вигнали з дому, дісталося добряче і за пристрасть до міцних напоїв. Але з цим він бореться, тому що понад усе любить свою родину: Порівнювати себе з жодним колегою по сцені не береться, тому що всі для нього – окремі, талановиті особистості. До своїх інструментів ставиться із повагою, майже як до рідних людей:

– Я давно хотів знайти піаніно бітлівського періоду і зустрів незвичайну людину, яка займається реставрацією та перепродажем клавішних. У нього кілька квартир в Києві, забитих інструментами. Виглядає це як склад замороженої військової техніки. Я перепробував всі інструменти – ідеально звучало саме задрипане, в дрібних тріщинах. За легендою, на нього впала велика люстра. Таке піаніно-їжачок. Але це мій улюблений інструмент, який звучить на всіх моїх записах, – каже Шуров.

Позицію “тато-супергерой” Дмитро не сприймає серйозно: діти для нього не тільки маленькі копії, які треба виховувати, а в першу чергу самостійні люди. Зовні і за характером музикант дуже нагадує свою дружину Ольгу і ніколи цього не приховує – мовляв, вони гарно доповнюють один одного.

Ми вітаємо земляка зі святом та бажаємо йому нових творчих перемог та вдалих гастролів.

Віталіна Володимирова