Розбірки, наче у лихих 90-х, влаштували цих вихідних у курортному Хмільнику.

А почалось все з того, що місцевий житель розмістив оголошення в Інтернеті про продаж своєї машини. Невдовзі до нього зателефонували. На зустріч покупець прийшов з дівчиною та другом. Сів за кермо, щоб начебто перевірити технічний стан машини. Власник іномарки з дівчиною сиділи ззаду. Коли молоді люди виїхали за місто, представниця прекрасної статі раптом накинула на шию власнику авто дріт та почала душити. Чоловіки почали битись.

– Добре, що власнику вдалося втекти від нападників, бо хтозна, як би це закінчилось. Того ж дня потерпілий звернувся до чергової частини, – каже начальник Хмільницького відділення поліції Дмитро Руденко. — На території області ввели план «Перехват». Невдовзі у селі Уланів побачили викрадену іномарку. На вимогу зупинитись кермувальник ніяк не відреагував. Ми стали його переслідувати. Водій під час втечі не впорався з керуванням та зіткнувся з електричною опорою. Як ми з’ясували, затриманими виявилися мешканці Полтавської області, яким 21, 17 та 16 років.

До злочину готувались заздалегідь і розподілили ролі. Автомобіль на єврономерах мали намір продати у Києві. Автомобіль нині поміщений на арештмайданчик. За незаконне заволодіння ним трійці загрожує 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Віталіна Володимирова