Локацією для зйомки дівчата вибрали покинутий млин і ГЕС у селі Печера Тульчинського району. Відео вже зібрало понад 127 тисяч переглядів та сотні схвальних відгуків.

За словами дівчат, вони вже давно мріяли зробити щось подібне. Втім, коли вирушили напередодні до дерев’яного мосту, який ідеально підходить для відбивання степу, були неприємно вражені. Там було навіть важко ходити: дошки згнили, виднілися цвяхи, які в будь-який момент могли спричинити травму. Та Яну і Євгенію це не злякало. Одна із вінничанок попросила свого чоловіка, і він погодився зробити за день ремонт частини мосту. Після того на світанку танцюристи приїхали до Печери із оператором та стали танцювати під пісню «Шо з-під дуба» легендарної української групи «ДахаБраха». Було все одно страшно, і дивитися під ноги дівчата можливості не мали. Складність була ще в тому, що Яна та Євгенія через бурхливу річку майже не чули музики. Та результат після кількох годин виснажливих зйомок вийшов справді вражаючим. А вінничанки щасливі, що таким чином популяризують степ і разом з тим роблять його трохи автентичним.

Додамо, що колектив «Flame Tap» два місяці тому тріумфував на чемпіонаті України зі степу та вже цієї зими вирушить на світові змагання «IDO World Tap dance Championships» у Німеччину. Також у скарбничці танцівниць 6 медалей із попередніх чемпіонатів.

Віталіна Володимирова