Днями відома українська співачка Ольга Цибульська презентувала кліп на пісню «Дівчинка», який присвятила усім представницям прекрасної статі.

У ньому артистка зіграла скромну покоївку заможної родини, яка раптом перетворилась на справжню бестію і влаштовувала в їхньому будинку повний бардак. А ще — приміряла листя капусти замість бюстгальтера.

– Це відео нагадає жінкам, що в кожній з нас живе маленька бешкетниця, яка хоче свята, — розповідає Ольга Цибульська. — Всім дівчаткам без винятку — і домогосподаркам, і бізнесвумен — треба себе балувати і хоч іноді давати повну волю своїм бажанням.

Цікаво, що у кліпі роль господарів вдома зіграла сім’я телеведучого Григорія Решетника. За сюжетом саме їх будинок перевертає догори дном Оліна героїня. А ось садівника та закоханого у покоївку зіграв наш земляк — жмеринчанин Олександр Прохоров. За його словами, їх з артисткою пов’язують давня дружба, співпраця, фотосесії, а тепер ще й кліп із запальним танцем.

Додамо, що Олександр Прохоров — відома особистість не лише на Вінниччині, а й по всій країні. Адже за плечима цього 26-річного хлопця зйомки у кліпах, рекламах, участь у відомих телепроектах і гастролі за кордоном. Сам Олександр – із простої родини, і ніхто із його рідних ніякого відношення до хореографії не має. Щоб професійно володіти танцем, став учасником колективу «Фламінго» під керівництвом Тетяни Слюсар. Навчався у Вінницькому училищі культури і мистецтв імені М. Леонтовича та Київському національному університеті.

Його рідним стилем у хореографії став contemporary dance. Олександр бував на гастролях у США, Канаді, Росії, Туреччині… Нині він мешкає у Києві та співпрацює із багатьма балетами. Цьогоріч став учасником шоу «Танці із зірками», де його партнеркою стала Аніта Луценко. Після шостого прямого ефіру наш земляк покинув проект, це стало справжнім шоком для всіх. Олександр вже має досвід зйомок у рекламі та кліпах Камалії і Злати Огнєвіч. Днями виступав на великому сольному концерті Ольги Полякової як танцівник.

Вікторія Снігур