Катю Гандзюк скалічили за те, що вона мала свою позицію, протистояла корупції та зловживанням владою, відстоювала справедливість і мріяла про європейське майбутнє.

Її, опозиційного депутата обласної та міської рад, облили сірчаною кислотою в рідному місті. Вона перенесла кілька надскладних операцій, але її серце не витримало. Низький уклін цій відважній патріотці, яка віддала своє молоде життя за цивілізовану Україну.

Ось так тихою сапою скорумпована і прогнила система залякує активістів. Ось так недолюстровані, непокарані місцеві мафіозі, котрі знову прийшли на теплі владні місця і розкрадають народне добро, намагаються знову загнати народ у стійло та поховати надію на громадянське суспільство і справедливий розподіл ресурсів. За цей рік вже було більше сорока нападів на громадських активістів. І по жодному не знайдено замовників.

Хоча всі знають, що ці замовники сидять у владних кріслах, продовжують дерибанити комунальну землю та приміщення, вихолощують бюджет і бояться публічності. Це вони натравлюють на мітингувальників під держустановами тітушок під виглядом якоїсь муніципальної воєнізованої структури. І вони ж роблять все можливе, щоб зберегти в Україні оцей мафіозно-феодальний режим, при якому ні думка, ні життя простої людини нічого не вартуватиме.

А скільки познущалися у Вінниці з активістів, які показували справжнє обличчя можновладців та розкривали їхні афери, скількох патріотів скалічили провладні блюдолизи-тітушки… Невже після всіх пережитих страждань ми знову дозволимо цим шакалам та гнидам відкинути нас від світової цивілізації, шановні українці?