Трагедія сталась у селі Тягун Іллінецького району. Ще наприкінці жовтня місцевий 78-річний житель дід Микола вийшов із будинку на прогулянку та не повернувся. Добу його рідні чекали, що повернеться. Втім, коли цього не сталось, дочка та зять звернулись до правоохоронців. Тиждень прочісували село та прилеглі населені пункти, але старенького не знайшли.

Зрештою, 1 листопада собака групи рятувально-пошукових робіт натрапила на тіло. Воно знаходилось у полі, за 700 метрів від села. За даними прес-служби обласної поліції, слідів насильницької смерті виявлено не було.

Як розповів нам голова села Іван Ребар, дідусь був після інсульту, важко ходив. Тому неодноразово допомагав йому. Поховали Миколу Купрія біля могили дружини, яка померла цього року.

А ось історія з 81-річним мешканцем Піщанського району закінчилась добре. Чоловік зник 2 листопада. Його донька звернулася по допомогу до поліції. Знайшли дідуся 3 листопада  живим серед поля – за двадцять кілометрів від його дому. Чому він, нікого не попередивши, пішов із дому – не каже.

Віталіна Володимирова